Vår dag

Vi ser med förväntan fram emot denna dag; dagen då vi säger ja till varandra livet ut. Den dagen vill vi inget hellre än att fira detta magiska tillfälle med er, våra nära och kära.

Om oss

Vår kärlekshistoria

2010

Vi träffades

Hösten 2010, vi var 16 år och hade precis börjat på gymnasiet. I en virvelvind av tonårsnerver, hemmafester och tvivelaktiga klädval fann vi varandra. Några månader senare blev det officiellt vi i en nedklottrad paviljong i Rosenträdgården. Tio år senare blev samma paviljong platsen för ännu en viktig fråga, en fråga som fick det självklara svaret ja.

2014

Vi flyttade ihop

Våren 2014 flyttade vi ihop, och steg för steg bildade vi vårt gemensamma hem. Detta nya kapitel var såväl underbart som utmanade, då klivet in i vuxenlivet visade sig vara större än vi tänkt. Tillsammans lärde vi oss tackla vardagslivets utmaningar, och idag är vårt hem fyllt av glädje, kärlek och skratt.

2020

Vi förlovade oss

Sommaren 2020 gick Axel ned på ett knä och ställde den stora frågan till Aksinja, som i ett glädjerop svarade ja. Där och då blev det som vi både länge tänkt officiellt; det kommer alltid vara vi.

2022

Vi gifter oss

Sommaren 2022 gifter vi oss. Den dagen vill vi inget hellre än att dansa, skratta och fira detta nästa kapitel i våra liv tillsammans med er, våra nära och kära.