Möt toastparet

Hej alla spexiga vänner och familj! Vill ni få brudparet att skratta och lokalen att gunga med tal och annat spex så är det oss ni ska snacka med. Senaste anmälan för tal och spex: 1 juli 2022

Olivia Davidsson


Olivia är mitt namn, Axels coola bonus-syrra. Levererade tvillingar 2020 och tänker gifta mig med mitt livs kärlek Calle i oktober 2022. Utbildad HR – så kommer att granska var och en av er för att göra min egna psykologiska bedömning om vem du är som person. Du behöver nödvändigtvis inte bli rädd, så länge du ser mig i ögonen och inte skakar hand som en död fisk, ska vi nog kunna ha en trevlig stund. Jag tränar för att kunna äta vad jag vill och är en extremt bra bilförare.

Markus Karl-Oskar


Syster bad mig att skriva
Min presentation utan att driva
”Det är ingen ploj”
”Och du bör va’ skoj”
Dags att leva ut drömmen som diva

Jag satte mig ner, till verket skred
Ordets furste, sanningens smed
Om syster är glad
Får jag behålla min grad
Som bror, toastmaster & rimmens torped

Sista versen jag ägnar åt detta
Lite nyfikenhet jag hoppas få mätta
Vill du hålla tal
Kanske bjuda på gal
Hör då av dig till oss; vi är dom rätta!